Custom Liquid shoe polish factory

Detaje të Produktit

Etiketat e produkteve

Liquid shoe polish factory


1.product Introduction of the Shoe polish

Shoe polish is a liquid polishing agent to clean and shine the surface of shoes. Shoe polish is usually wax or paste.

2.product Parameter (specification) of the shoe polish

Produkt: Lustrues këpucësh
Item number: BK8840
Features: Quick Shine/Waterproof/Color Renovate
Customize: Bottle color & Label
Aplikacion: Leather
Material: PP & PE
Net content: 75ML
Expiration Date: 3 YEARS

3.Technical Indicators of the shoe polish

  1. Appearance: milky white homogeneous liquid;
  2. PH value: 7-9;
  3. Solid content: 30%
  4. Average particle diameter: <0.4 micron;
  5. Storage stability: sealed storage > 6 months.

4.FAQ of the shoe polish

Q.1 Do you have any agent in our country?

A i shesni këto produkte në vendin tonë?

po, ne kemi. Por unë nuk jam i qartë për këtë. Sepse shumë kompani tregtare e blejnë atë nga kompania jonë, dhe nuk i di informacionet përfundimtare mbi shumicën ose agjentin.

Nëse ju pëlqen të jeni agjenti ynë, eshte e mirepritur, ne jemi kaq të kënaqur.

Q.2 May I have my brand/logo/design and company information on the products.

po, you can. If you pay for the mold charge/Printing plate charge and reach the MOQ, we can provide you the OEM and OEM design.

P3. What is the MOQ (Minimum Order Quantity)?

Most of MOQ is 10,000 pcs, but if you pay for the extra charge, it can be a smaller quantity.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI